Slapen

Je baby op een regelmatig slaapschema krijgen en houden kan een behoorlijke uitdaging zijn, waarbij je als kersverse moeder alle hulp kunt gebruiken.

Belangrijk is om vanaf het begin een ritme in te bouwen zodat je kindje weet waar hij/zij aan toe is en wat er gaat gebeuren. RRR Rust Ritme Regelmaat (klinkt ouderwets maar werkt goed)

Leg je kindje wakker in bed zodat het leert zelf in slaap te vallen, zelf ben ik niet voor huilen, wanneer je kindje huilt geeft het dan aandacht en liefde.

Je kan je kindje ook masseren met de babyolie met lavender en na 3 maanden een druppel lavender toe te voegen hieraan, Hou dan het verdun schema aan wat eerder is verteld in een post. Je kun ook de diffuser aanzetten en begin dan met 5 minuten, onder de 3 maanden niet op dezelfde kamer maar op de gang met de deur open. Denk hierbij aan de lavender en de gentle baby Lavendel kalmeert en bevordert ontspanning deze kun je bijvoorbeeld onder de voetjes masseren pak dan 1 druppel op 10 ml bij een baby tussen de 3 en 12 maanden. Diffuser 1 druppel en zoals eerder verteld max 5 minuten, je kunt dit later opbouwen. Wat een veilige optie is, is om een druppel olie op een knuffeltje te doen en naast het bedje te zetten. Sommige baby's missen de baarmoeder en hebben veel baadt bij inbakeren, doe dit veilig met boelie originals, https://www.boelieoriginals.com/

Met de specialVIP code : OILSBYBIANCA krijg je 10% korting op een boelie originals

Woon je in de buurt en wil je deze uitproberen voor je hem aanschaft mag je hem een week van mij lenen! ik heb er 1 beschikbaar.

Mocht het slapen een probleem zijn, kijk dan altijd eerst of het kindje niet ergens last van heeft, bij twijfel altijd een arts raadplegen.