Droge huid

Niet te vermijden: droge en schrale huid bij een baby, helaas is het tere huidje in aanraking met wasmiddel, zeep, kleding, natte luiers en poep, het huidje is het niet gewend want het kindje heeft 9 maanden in het vruchtwater gezetten met een lekkere laag smeer over zich heen.

Gelukkig hebben we hiervoor een 100% natuurlijke en verlichtende oplossing voor zonder chemicaliën.

Seedlings baby Oil is ontwikkeld om bij baby’s aan te brengen en heeft een kalmerende werking en biedt verlichting bij droge en schrale huid.

Deze milde, zachte formule van Young Living Seedlings Baby Oil is ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. De ingrediënten zijn 100 procent plantaardig en natuurlijk verkregen voor een babyolie die de babyhuid hydrateert, verzacht en verzorgt zonder minerale oliën. Deze zachte babyolie absorbeert soepel voor een zachte, knuffelige babyhuid met een verfijnde geur. Seedlings Baby Oil is geformuleerd met 100 procent pure essentiële oliën uit onze Calm blend van Lavender, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang en Geranium voor een kalmerend aroma dat een ontspannen omgeving bevordert - voor het naar bed gaan of op een ander moment. Seedlings Baby Oil is verdund tot een sterkte die geschikt is voor jouw kleintje en is geschikt voor vegans.

Voordelen en eigenschappen:

  • Met een milde, zachte formule speciaal voor de gevoelige kinderhuid
  • Heeft een kalmerend aroma
  • Niet-vette formule absorbeert soepel in de huid
  • Hydrateert, verzacht en verzorgt de huid
  • Gemaakt met 100 procent plantaardige, natuurlijk verkregen ingrediënten
  • Bevat 100 procent pure essentiële oliën verdund tot de geschikte sterkte voor de gevoelige babyhuid
  • Dermatologisch getest en hypo-allergeen
  • Geschikt voor vegans
  • Geformuleerd zonder alcohol, parabenen, ftalaten, petrochemische producten, ingrediënten van dierlijke oorsprong, synthetische conserveermiddelen, synthetische geuren of synthetische kleurstoffen

Gebruik:

Doe een kleine hoeveelheid in je handen. Wrijf handen samen om de olie op te warmen en masseer dan zachtjes in de huid van de baby.

Ingrediënten: Capryl/capillaire triglyceride, Prunus armeniaca (Abrikoos) pitoil, Carthamus tinctorius (Saffloer) zaadolie, Opuntia ficus-indica (Stekelige peer) zaadoil, Gemengde tocoferolen, Lavandula angustifolia† (Lavendel) olie, Coriandrum sativum† (Koriander) zaadolie, Citrus aurantium bergamia† (Bergamot) schilolie (bevat geen Furocoumarinen), Cananga odorata† (Ylang ylang) bloemolie, Pelargonium graveolens† (Geranium) bloemolie †100% pure essentiële olie Bevat ingrediënten met mais en soja