Waarom ik Young Living kies

Ik ben in februari 2018 in aanraking gekomen met de oliën van young living, young living heeft mijn hart gestolen.                                                Dit bedrijf heeft echt liefde voor de oliën en voor de distributeurs.

Young living bestaat al 25 jaar en heeft het kwaliteitsniveau voor puurheid en potentie van etherische olien bepaald en heeft als enige etherische olieleverancier ter wereld haar eigen boerderijen. Alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd en verzorgd. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de groei of ongedierte/schimmelbestrijding van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Enkel de olie uit de eerste destillatie wordt gebruikt waardoor alleen de meest waardevolle grondstoffen gebruikt worden. Met dit unieke proces overtreft young living de kwaliteitsnormen van de branche om er voor te zorgen dat elke druppel etherishce olie het optimale niveau qua heilzaamheid behaalt.

Young living besteedt, als het gaat om de ontwikkeling van hun producten, dus geen enkel proces uit zodat zij de puurheid en authenticiteit van hun etherische olien in het productieprosec kunnen controleren en waarborgen - van begin tot einde. Dit wordt het eigen unieke "seed to seal" proces genoemd, wat je onder dit kopje ook kunt lezen.