Mamatassel - Essentially Loving

Mama met een missie. Op een natuurlijke manier zorgen voor jouzelf en jouw gezin!

Ik ben Natascha, 30 jaar oud en mama van twee fantastische kindjes! Ik probeer mijn kinderen op een zo natuurlijk mogelijke manier groot te brengen. Dat betekend dat ik een groot voorstander ben van borstvoeding, samen slapen, dragen en bijvoorbeeld de Rapley of Kleintjes methode.

Pilletjes en zalfjes van de dokter, daar ben ik geen fan van. Nooit geweest ook. Hormoonzalfjes, paracetamol, allemaal troep die je niet graag in die kleine lijfjes wilt stoppen. 

Toen ik met de oliën van Young Living in aanraking kwam, had ik wel zo mijn twijfels. Zou dit echt werken? Het eerste waar ik de oliën voor inzette was voor de kindjes die verkouden waren. Ik smeerde RC op hun borstjes en rug en Thieves onder hun voetjes. Vanaf dat moment heb ik geen snot meer gezien! Mijn interesse was gewekt, want als dit werkte, wat kan die olie dan nog meer? 

Inmiddels zijn de oliën van Young Living niet meer weg te denken uit ons leven. Ik gebruik ze dagelijks! Ik ben zo blij dat ik mijzelf, maar vooral ook mijn kinderen op een natuurlijke manier kan ondersteunen. Zo gebruik ik olie onder anderen tegen de koorts, reisziekte, bij nachtmerries, om mijn dochtertje door te laten slapen, om mijn zoontje te kalmeren wanneer hij flink loopt te drammen, bij luieruitslag, blauwe plekken, muggenbulten, doorkomende tandjes en om hun zelfvertrouwen te boosten. Dan heb ik nog niet eens benoemd waarvoor ik de oliën bij mijzelf gebruik! De mogelijkheden zijn eindeloos en ik help jou graag in jouw ontdekkingsreis.

Wil jij ook op een natuurlijke manier voor jouzelf en jouw gezin zorgen? Neem dan gerust contact met mij op, dan gaan we samen de wonderen wereld van etherische oliën ontdekken. Je mag mij alles vragen en ik begeleid jou in het gebruik van de oliën. 

Nieuwsgierig geworden?

Www.mamatassel.nl

info@mamatassel.nl